Andlig Utveckling

Stjärntecken: Vågen Element: Luft Färg: Röd Kraftträd: Rönn
Kraftdjur: Tigern Nyckelord: Balans

 

Jag vandrar Prästinnans väg och jag gör det med ödmjukhet, insikt och stolthet!

Månen har alltid varit en stor och viktig del av mig och min person. Därav kommer också mitt kraftnamn Månstråle som blev mitt riktiga förnamn för 20 år sedan.
 
Jag bor i en trolsk glänta mitt ute i den magiska naturen. Här - i Moder Jords grönskande famn med alla dess färger, dofter och skiftningar - finner jag min balans!

Jag är gift med min själsfrände Ulv och mamma till Saga. Min stora glädjekälla! I mitt hjärta bär jag också med mig mina änglabarn Liv och Sol.

Som person är jag kreativ, förstående och positiv i mitt tänkande, samt att jag har blivit utrustad med stor kämparanda. Jag axlar manteln som Krigarinnan, höjer mitt svärd för rättvisa och har alltid som mål att låta sanningens ljus segra.

Mina främsta intressen är andlig och personlig utveckling, häxkonst, kvinnokraft, shamanism, alternativmedicin, växtriket, kristaller och böcker. Jag har också en brinnande passion att författa och drömmer om att en dag skriva min egen bok!

Efter tre års intensiv prästinneträning är jag Certifierad och Dedikerad Freja MånPrästinna genom Nordiska Prästinnaskolan Frejas Döttrar. Sedan 14 år tillbaka har jag fått förtroendet att hjälpa många personer med andlig vägledning och blomsterterapi. Jag är utbildad inom flera olika Healingtekniker, Mindfulness, samt området Örter och Medicinalväxter.

Som Freja MånPrästinna lever och verkar jag i samklang med Gudinnan och Månens cykler. Jag reser med hjälp av sejden i völvans röda väv och väver samman mina trådar av visdom, balans och kvinnlig urkraft.

 


Min bakgrund

Min andliga resa började redan som litet barn. Jag klev tidigt av den upptrampade vägen och började min vandring vid sidan av. För mig har det alltid varit naturligt att gå min egen väg, upptäcka och utforska nya områden. Mitt andliga liv utvecklades i takt med att mitt praktiska liv togs ifrån mig. Jag lärde mig tidigt att se saker som andra inte ens la märke till. Min intuition blev starkare och jag utvecklade en naturlig öppenhet och mottaglighet. Den andliga insikt jag fick redan som liten har bidragit till att jag valt att ta vara på mina förmågor, både för att hjälpa mig själv och bistå andra.

 

 

Utbildningar jag gått

 • Tredje året - Völvans Väv
  Certifierad & Dedikerad Freja MånPrästinna
  Nordiska Prästinnaskolan Frejas Döttrar
  Lärare Lola Ravenstar

 • Andra året - Att Spinna tråden
  Certifierad & Dedikerad Freja NaturPrästinna
  Nordiska Prästinnaskolan Frejas Döttrar
  Lärare Lola Ravenstar

 • Första året - Resan genom Hjulet
  Certifierad & Dedikerad Frejas Dotter
  Nordiska Prästinnaskolan Frejas Döttrar
  Lärare Lola Ravenstar

 • Mindfulness Practitioner
  Certifierad
  Skandinaviska Ledarhögskolan
  Lärare Lars-Eric Uneståhl och Lisbeth Pedersen

 • Naturens Helande Kraft
  Certifierad Blomsterterapeut
  Lärare Eva Strömberg

 • Reiki Master
  Certifierad & Initierad
  Lärare Dag Lindlöf

 • Reiki 2
  Diplomerad & Initierad
  Lärare Dag Lindlöf
 • Reiki 1
  Diplomerad & Initierad
  Lärare Dag Lindlöf
 • Eterisk Kristallhealing
  Diplomerad & Initierad
  Lärare Dag Lindlöf
 • Solljus Healing
  Diplomerad & Initierad
  Lärare Dag Lindlöf
 • Månljus Healing
  Diplomerad & Initierad
  Lärare Dag Lindlöf
 • Tarot för personlig utveckling
  Diplomerad
  Stockholms Astrologi Center
  Lärare Leif Linder
 • Den urgamla häxkonsten
  Diplomerad
  Lärare Eta Christensson
 • Örter för medicin, mat och magi
  Diplomerad
  Lärare Leana MyhrLivets hårda skola

Jag brukar säga att ”Livets hårda skola” har gett mig de tyngsta kunskaperna. Men istället för att gräva ner mig i maktlöshetens grav så har jag valt att hämta styrka och kraft från mina erfarenheter och upplevelser. Genom detta har jag kunnat hjälpa många människor som fastnat i sina tankesätt och levnadsmönster.
Varje person har sitt livsöde, och därav också sitt eget bagage att bära med sig genom livet. Sen väljer vi själva hur vi använder och förvaltar vår kunskap.

Jag var bara 5 år när mitt liv förändrades från en obekymrad väg till en hinderbana där alla resurser krävdes för att överhuvudtaget komma vidare i livet. En 5 åring kan omöjligtvis förstå vidden av att plötsligt inte klara av saker så som man gjort tidigare. Man tänker istället att ”imorgon är säkert allt bra igen”.

Men så blev det inte. En till synes simpel halsflussinfektion gav allvarliga följder då jag drabbades av en mycket elak och plågsam ledsjukdom som idag har lett till 25 operationer. Det är en lång resa att tvingas finna sig i sitt öde, acceptera sin livskamp och försöka göra det bästa av situationen. Men det är också då som andra, mer dolda, resurser infinner sig. Kontakten med sitt inre liv djupnar, och nya förmågor och sinnen utvecklas i takt med att det fysiska och praktiska förändras.

 

Den sårade botaren

Jag vandrar den sårade botarens väg, den shamanska vägen, vilket innebär att jag har fått min del av smärta och lidande i det här livet samtidigt som jag har visat sedan länge att jag är en sann överlevare som reser mig, växer och går vidare. Jag har transformerats otaliga gånger, stått öga mot öga med döden och tvingats möta mina mest fasansfulla rädslor. Och jag har inte haft något val. För mig har det aldrig funnits några smidiga genvägar för att undslippa det smärtsamma. Med den visdom jag har fått genom åren så vet jag att jag hade aldrig varit där jag är idag om det inte vore för att jag alltid gått framåt. Hur mörkt det än sett ut på min väg så har jag aldrig slutat gå. För mig har det visat att om vi inte vågar möta vårt eget mörker så kan vi heller aldrig uppnå helande - varken till oss själva eller bistå andra. Att fly från det som är smärtsamt och jobbigt är detsamma som att inte vara sann mot sig själv. Och att inte vara sann mot sig själv skapar den största obalansen. Allt startar inifrån oss själva.

 

Balans

Jag tror på Gudinnan och Guden i ett samspel. De är varandras motpoler, Yin och Yang, och båda behövs för att skapa helhet och balans i det stora som det lilla. Utan den andra faller precis allt. Det har vår värld visat sedan länge.

Då Gudinnan och Kvinnan är långt ifrån jämställd Guden och Mannen så har jag valt att lyfta fram den kvinnliga kraften och aspekten. Det patriarkala världssamhället har under tusentals år förminskat och tryckt ner den kvinnliga kraften, och därmed skapat en ohållbar obalans i vår värld. Gudinnan behöver komma fram för att skapa balans till sin motpol.

Meningen är att vi alla ska kunna vandra i harmoni och kärlek på vår Moder Jord. Men för att vi ska nå dit så behöver vi tillsammans hjälpas åt för att återskapa den heliga balansen mellan Guden och Gudinnan.

 

Copyright © 2003 - 2021 Månstråle Andligutveckling | E-post: info@andligutveckling.net

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.