Andlig Utveckling

 

Utdrag från nöjda kunders tackbrev

 

"Månstråle, du måste ta åt dig äran att veta att du har räddat mig. Är oerhört tacksam för all din hjälp, kan inte beskriva vilken förändring jag har genomgått tack vare dig. Som jag sagt tidigare, du är min ängel. Kram"

 

"Tusen tack för dom sagolikt vackra affirmationskorten! Jag blir alldeles tårögd! Så oerhört vackra bilder och så ljuvligt att få en liten del av din magiska trädgård genom dessa underbara kort. Det första kortet jag drog var "Jag har förmåga att känna tacksamhet" och det är precis vad jag känner nu i denna stund. En underbar gåva som förgyller vardagen länge. Tack finaste Månstråle!""Åh, kära Månstråle! TACK så mycket! Jag sitter med min kraftpåse i handen och känner hur det bara strömmar ljus och kärlek in i mitt hjärta. Örterna doftar helt underbart av sommar, solsken och värme. Det känns så starkt och speciellt att alla örter kommer från din egen kraftfulla trädgård. Och den personliga amuletten ska alltid få följa med mig. Ljus och kärlek till dig!"

 

”Sen jag kom i kontakt med dig så har du inspirerat mig så enormt mycket. Jag är så tacksam för det. Vet inte vart jag hade varit om jag inte funnit dig. Tack kära Månstråle för all din hjälp och för din förmåga att kunna se det som är viktigt.””Tusen tack för din tarotvägledning! Nu vet jag precis hur jag ska göra. Och det känns så självklart! Tack Månstråle för att du väckte mig!”


”Finaste Månstråle! Just nu finner jag inte ord... Vilka förmågor du besitter! Jag är helt tagen! Du är så träffsäker i din tolkning att jag får gåshud när jag läser. Du är inte bara proffsigt duktig, du är ödmjuk, seriös och ger av din värme. Jag är oerhört tacksam för din hjälp och jag är djupt imponerad över dina förmågor.”

 

”Käraste Månstråle! Tack så jättemycket för din helande energi! Först var det som jag upplevde en eld inom mig, en eld som det kändes som du försökte lugna. Jag försökte bara slappna av, ju längre det gick kände jag mig mer och mer lugn och avslappnad. Det var som om jag först kände en mjukhet i min kropp. Sedan kände jag väldigt tydligt när du var i mitt pannchakra och jobbade... då kände jag som två energier på höger och vänster sida i mitt ansikte som liksom kämpade för att komma i balans, det gled längs med varandra, som två magneter som repellerade varandra. Tillslut så lugnade det ned sig. Mot slutet kände jag ett stort lugn i kroppen och en annan närvaro i hela min kropp. Min andning går mycket djupare nu, kändes som något även där blev frisläppt. När det var över kändes det som om det var något nytt som håller på att vävas i min kropp och som om jag ska ta det lite lugnt nu. Du har verkligen en gåva kära Månstråle - tack för att du delar med dig av det vackra!!”

 

”Tack snälla för din Reiki healing! Vad jag upplevde var att min mage som för ett himla oväsen, stillade sig ungefär 3 minuter in i healingen. Jag har en annan magkänsla. Då jag äter mycket ämnesomsättningsmedicin (lider av svårbehandlad hypothyreos) fryser jag sällan, inte ens i minus 25. Hela healingen igenom frös jag trots att jag låg under duntäcke och främst från knäna och ner i fötterna. Somnade efter ett tag och vaknade prick 11.30 igen. Tog en klunk kaffe nu och sväljningen känns annorlunda. Som om kaffet rinner istället för att som vanligt få pressa ner dricka. Tack igen.”

 

”Kära Månstråle! Jag vill tacka så mycket för din Reiki behandling. Mitt ryggonda känns påtagligt lindrat. Jag känner mig mjuk i hela kroppen, energikickad och väldigt glad. Jag ser redan fram mot nästa tillfälle!”

 

”Tackar dig allra ödmjukast för din Reiki healing. Sovit som en gris hela natten vaknat som en mört, pigg och glad nästan euforiskt sprallig.”

 

”Jag låg där som du sagt, blundade, och det började snabbt stickas till i mina fingrar och fötter och jag ryste längst ryggraden flera gånger. Blev varm och kall om vartannat. Till slut var det bara värme jag kände. Kände mig helt avslappnad och borta i en annan värld. Så häftig känsla! Trodde inte sånt här kunde funka på avstånd.”

 

”Ja nu tror jag verkligen på Healing! Jag mår alldeles utmärkt. Hade magplågor innan, haft några timmar. Det har gett sig nu. Jag kände och hörde hur magen började jobba kurra och väsnas. Sen bara lättade mitt magonda. Tusen Tack det här är något för mig verkligen!”

 

”Tack snälla Månstråle! Jag har sovit som en prinsessa inatt, lugnt och harmoniskt. Så underbart! Din healing gjorde mig så lugn och rofylld.”

 

”Jag måste bara tala om att jag tycker att du verkar vara en helt fantastisk och klok människa. Jag väntar på att få läsa en bok av dig, med alla dina "klokheter" och ditt sätt att använda språket....! Stort tack för rapporten - den fick mig verkligen att tänka till och försöka ändra mina tankebanor. Allt gott önskar jag dig!”

 

”Hej Månstråle och tack för min Tidigare liv tolkning! Den var mycket intressant att läsa och jag känner igen drag från liven du beskriver. Bara att skriva om mina liv ger mig mycket insikt i vem jag är. Jag är jättetacksam för denna tolkning, kära Månstråle.”

 

”Kära Månstråle! Jag vill berätta för dig att jag har under åren varit i kontakt med ganska så många mediala vägledare. Är ju rätt ”gammal” och har hunnit med en del i detta liv. Men jag kan ärligt säga att jag har aldrig tidigare träffat på någon som berört mig så djupt som du nu gjort. Din välarbetade och vackra tolkning gick rakt in i min själ. Du har beskrivit mig med en sådan äkthet och träffsäkerhet. Jag är så tacksam över din fina hjälp. Och jag vet att genom mötet med dig så finns det mycket att se fram mot. Må ljuset alltid vara med dig vackra Månstråle.”

 

”Kära Månstråle! När du beskriver mina tidigare existenser så känner jag igen mig själv på pricken. Det känns som att din tolkning bara bekräftar det jag redan visste, att jag har upplevt allt detta. Jag förstår inte hur du bär dig åt för att kunna se allt detta. Helt otroligt måste jag säga! All lycka till dig och Tusen tack!”

 

”Jag har nu läst tolkningen du gjort om mina tidigare liv och det känns som jag har fått uppleva en resa med så ofantligt mycket innehåll. Jag är mycket berörd över allt du kunnat få fram, och mycket tacksam över den tid du lagt ner på att återberätta om mina tidigare liv. Känner att jag har mycket att smälta in. Känner mig faktiskt tagen just nu. Tack så jätte mycket för din underbara hjälp!”

 

”Tack så väldigt mycket för din Guidetolkning, den berörde mig djupt och det stämmer också mycket bra med hur jag är som person.”

 

”Har nu suttit och läst igenom din vägledning till mig. Har massor att smälta. Mycket att ta in. Känslan är lite av förstelning. Träffande och mycket, mycket välarbetat. Vill ge dig ett stort tack. Betyder massor för mig. Kram!”

 

”Tack för din fantastiska guidetolkning, den var så otroligt sann. Jag förstår inte hur du kan få fram allt det här. Du beskrev mej också exakt som jag är, jag känner mej mycket styrkt av mina guiders budskap. Den guiden som du beskrev som min själsfrände, det är han jag har avmålad på min tavla! Beskrivningen är kusligt lik tavlan. Tack än en gång!”

 

”Tack så jättemycket för din mycket personliga och innehållsrika tarottolkning.”

 

”Tack så jättemycket för guidetolkningen. Det var starkt att läsa den. Jag fick tårar i ögonen och en stor klump i halsen när jag läste om den lilla pojken. Det var starka känslor. Jag förstår nu varför jag reagerar så starkt när jag läser om någon som mist sitt barn, jag upplever en smärta vid såna tillfällen precis som om det var jag som mist det. Nu vet jag att jag har upplevt det och därför kan förstå smärtan. Ett stort tack och kram till dig.”

 

”Kära Månstråle, guidetolkningen du har gjort för mig gav mig så mycket känslor. Du har beskrivit min farmor in i minsta detalj, hennes person och hennes utseende. Hela hennes allt. Jag är helt tagen, och jag är så tacksam att du ville göra denna tolkning för mig. Ljus och Kärlek till dig”

 

”Jag är jätteglad över Totemtolkningen du gjort till mig. Flera av djuren du berättat om kände jag redan inom mig. Några nya dök upp och det var riktigt spännande. Väldigt trevlig och intressant läsning och mycket att ta del av. Ha det så gott och stort tack!”

 

”Hej Månstråle! Idag kom min tolkning och jag måste säja att det var en mycket bra sådan. Mina gudier kändes helt rätt och framför allt den äldre kvinnan som jag redan har mött i mina drömmar. Tack så mycket för en fin läsning och för ett vackert och estetiskt utförande, väl värd sina pengar. Jag kommer att höra av mig igen. Kram!”

 

”Kära Månstråle! Jag är otroligt tacksam för din tid och hjälp. Känner mig helt förstummad för ögonblicket, har just läst din tolkning och tankarna bara snurrar. Den fick mig till och med att börja gråta. Så jag får inte fram en vettig mening just nu och det är jag hemskt ledsen för. Jag vill bara att du ska veta att jag är sååå tacksam. Tack, tack och åter tack. Jag återkommer! Kramar!”

 

”Jag vill tacka för en jättefin läggning och för den snabba leveransen. När jag läser din beskrivning på mej är det verkligen träffsäkert, även det du har beskrivit som rädslor och låsningar hos mej kan jag känna igen mej i. Känner att jag har fått både framtidstro och något att se fram emot. Även på vilket sätt jag kan jobba med mej själv ett tag framöver. Stort tack till dig kära vän.”

 

”Tack för allt! Jag hör av mig till dig i morgon eftersom min son fick dela det du gett mig, och verkligen ville att jag skulle beställa till honom. Kärlek och ljus!”

 

”Tack för din tolkning. Du har besannat några av mina farhågor. Tack än en gång Månstråle.”

 

”Idag har jag fått mina blomsterdroppar! Tack snälla du för den fina karneolen, jag ska behandla den som en juvel! Jag kommer att bli en ny människa nu efter att jag har haft kontakt med dej, känner redan av det på nåt sätt som jag inte kan förklara..”

 

”Tack snälla du för din tolkning, det du har beskrivit låter precis som en sån person som jag är, jag har läst det om och om igen och kommer att göra det flera gånger än, hittar nåt nytt varje gång! Har rekommenderat dej till min syster och mamma som precis som jag är intresserade av det andliga. Jag kommer med all säkerhet att ta hjälp av dej igen. Väntar med spänning på mina blomsterdroppar!! Tack än en gång!”

 

”Kära Månstråle! Jag vill tacka dig och berätta för dig att du gjorde en fantastisk tolkning för nästan exakt ett år sedan. Allt har stämt, jag klarade av att bryta upp från Skåne och bor nu i en liten skärgårdskommun i Östergötland. Du kunde redan då se mig i mitt lilla torp i skogen där jag nu bor. Här är underbart med alla rådjur och fåglar som du då beskrev. Du är fantastisk duktig, den bästa! Det är inte bara framtiden som har stämt, även allt annat, mina svagheter och brister. Jag kände igen mig i allt. Än en gång, du är den bästa!”

 

”Men Månstråle, vad SKICKLIG du är! Än en gång har du prickat in ALLT helt rätt. Du är en otroligt vacker själ och som sprider ditt Ljus på ett så läkande och utvecklande sätt att jag tror, att till och med Stjärnsystrarna på himla-valvet skulle vilja komma ner och få en tolkning av dig!! Det kanske dom redan gör förresten! Och det kommer jag oxå att fortsätta med... Allt Ljust och Fint önskar jag Dig!”

 

”Fick drömtolkningen i går och har läst den några gånger nu och det är helt otroligt att det kunde bli så träffande. Jag har alltid trott på sånt här men samtidigt tvekat lite... men efter det här så är jag till 100% säker att det fungerar, du har ju aldrig träffat mig men nästan allt stämde! Tusen tack för din tolkning! Jag har haft ett par syn och en sanndröm, så jag har alltid trott på det här samt känner en kompis som kan förutse saker och ting och det har alltid stämt dagen efter. Men efter det här så är jag verkligen övertygad...”

 

”Tack så jätte mycket för chakraläggningen! Men det var ganska obehagligt - det var mitt i prick. Det känns som du ser rakt in i mitt inre. Där var många saker som jag direkt kan säga stämmer, och det känns lite obehagligt att du kunnat se detta. Du väckte många känslor till liv - många av de har jag försökt att gömma undan i flera år. Jag tycker det är helt fascinerande hur du som är så långt bort från mig ändå kan se allt detta om mig. Jag vet att jag nämnt tidigare att jag och min vän frågat många olika tarottolkare - men efter att fått denna chakraläggning så kan jag milt säga att där är ingen som varit i närheten om vad du skriver. Det känns som du känner mig utanom och innantill. Därför så har du hela mitt förtroende, och det vet du att det är inte något jag ger många på denna jord.”

 

”Jag skulle gärna vilja berätta för dig att både jag och min kompis har varit i kontakt med en del olika vägledare, men du är den vi båda känt oss mest bekväma med. Du är den som vi litar på och vi känner båda att du vet vad du gör och försöker verkligen hjälpa. Så avslutningsvis vill jag säga ett stort TACK till dig.”

 

”Bästa Månstråle. Jag vill framföra mitt djupaste tack till dig för en fantastiskt underbar tolkning. Tack vare din hjälp har jag fått en inre styrka som jag inte trodde fanns inom mig. Det finns så mycket att hämta från djupet av själen, men det är inte så lätt alla gånger. Du lyckades hjälpa mig och det är jag så tacksam för. Tusen tack!”

 

”Tack så oerhört mycket för Totemtolkningen! Jag är djupt imponerad över ditt arbete. Det kändes väldigt kul att få lära känna mina kraftdjur, jag kan liksom ”se” de framför mig nu. Kramar till dig.”

 

”Jag har nu tagit del av min Chakraläsning, och jag måste säga att det stämde så förvånansvärt väl in på mig och den person jag är. Väldigt detaljerat skrivet och så träffande. Så tusen tack till dig Månstråle för din fina hjälp. Jag vill samtidigt få tacka dig för alla praktiska råd med oljor, örter och sådant och jättetack för den vackra kristallen, den ska jag bära med mig.”

 

”TACK så jätte mycket - jag kommer att rekommendera dig till alla jag hör vill ha vägledning. Det som jag tyckte var jättekusligt var att jag har själv försökt att få fram svaren på frågan jag ställde till dig genom mina tarotkort och jag fick själv fram samma svar. Det kändes lite ovant - men samtidigt så fick jag en bekräftelse som gjorde att jag fick en inre ro på något sätt. Så jag vill tacka dig av hela mitt hjärta - för du har hjälpt mig mycket mer än du vet.”

 

”Fantastiskt välformulerad tolkning! Tjusigt uppställt, intressant skrivet och mycket information. Högsta betyg!”

 

”Det är en fantastisk klarsynt förmåga du besitter kära Månstråle, tack för att du finns!”

 

”Tusen tack för din underbara tolkning som jag fick idag. Din goda tolkning har fått mig att både gråta och skratta idag. Tusen, tusen tack. Jag önskar dig allt gott. Var rädd om dig. Du gör ett mycket fint jobb.”

 

”Kära Månstråle, först måste jag tacka dig för den fantastiska tolkningen. Jag har aldrig träffat någon som med sån skicklighet kunnat nå in i mitt innersta. Du har satt igång så många processer inom mig och jag har tack vare din tolkning kunnat plocka fram ur mitt innersta sånt som länge varit dolt för mig. Jag skickar en stor o varm kram till dig underbara Månstråle.”

 

”Tusen tack för din tolkning av Keltiska Korset! Jag blev DJUPT berörd utav äktheten och exaktheten av hur min livssituation ser ut. Må Den Helige Anden för Evigt vaka över Dig Månstråle, du skimrande Stjärna.”

 

”Tusen tack till dig Månstråle för den fina tolkningen! Vilket jobb du har lagt ner på ”lilla mig”! Jag är så glad och tacksam för din hjälp. Ska tänka på och komma ihåg alla de positiva råd du gav mig när livet känns extra tungt. Och räkna med att jag återkommer!”

 

”Tack för en mycket intressant tolkning av det keltiska korset, nästan skrämmande vad mycket som stämde in på mig!”

 

”Mycket intressant med Pentagrammet. Det låg så mycket i allt det jag borde framhäva mer. Nu har man fått lite att klura på. Tack för ditt omfattande arbete!”

 

”Här kan man snacka om valuta för pengarna! Inte lite råd, tips, information och ja… mycket att smälta! Ett stort TACK för din tolkning av Keltiska Korset.”

 

”Ett hjärtligt tack till dig Månstråle med det vackra namnet. Korten speglade verkligen min själ riktigt ordentligt. Jag måste erkänna att jag känner mig mycket paff över allt du fått fram, och inte minst det du sett som jag redan vet om…. hmmm…. magi eller!?”

 

”Tack för din tolkning som jag upplevde som relevant och bra. Det var mycket som var träffande! Jag fick lite att fundera på och kommer att läsa tolkningen många gånger. Jag har kortleken hemma så jag kan ta fram korten och titta på de samtidigt som jag läser.”

 

”Vill tacka dig för en underbar tolkning utifrån mina frågor. Fick verkligen saken belyst från alla håll.”

 

”Jag tackar så mycket för trekortsläggningen, allt stämde så väldigt bra och jag känner mig mycket nöjd. Därför vill jag nu beställa Pentagrammet för att få ytterligare vägledning…”

 

”Ville bara tacka dig för din tolkning. Jag tycker att du är otroligt duktig!!! Trots att du inte är så himla gammal så har du så mycket visdom och klokhet i dig att du kommer att kunna hjälpa många, många människor på ditt sätt. Dessutom var din tolkning mycket välgjord och skriven så man fattade. Den var saklig också men ändå personlig. Mycket bra arbete tycker jag!!!”

 

”Tack så jättemycket för din tolkning som kändes både intressant och träffande. Kul med de två bonuskorten också!”

 

”Jag vill här visa min uppskattning för din tarottolkning. Mitt varmaste tack till dig Månstråle för ett mycket omfattande, detaljerat, intressant, spännande, lärorikt och proffsigt arbete. Jag satt i över en timme och tog del av allt du kommit fram till. Du kommer att gå långt!”

 

”Tack för din trekortstolkning! Mycket bra vägledning tycker jag. Inget skrämmande eller konstigt, bara jättebra vägledning. Du borde jobba som psykolog tycker jag. För du har den där känslan i hur man bemöter en annan människa.”

 

”Din tolkning gav mig nog 100 tankeställare och jag ska jobba hårt med min pessimistiska sida. En stor kram till dig Månstråle.”

 

”Tack för din omsorgsfulla tolkning och tack för alla ”nycklar” du gav mig till mina låsta dörrar.”

 

”Tack så mycket för din fantastiska tolkning! Väldigt intressant, välskrivet, levande och proffsigt. Det bor helt klart en författare i dig!”

 

”Tack för ännu en träffsäker tolkning. Mycket kände jag igen mig själv i. Eremiten gav mig mycket tröst och ett hopp om en framtid. Kortet Solen gav mig också hopp om att jag har en hel del till att uträtta här i livet. Så jag har fått en hel del att tänka över. Ja, du har allt fått mig att tänka i andra banor och gett mig lite livsvilja. Tack för detta, och jag återkommer troligen till hösten.”

 

Copyright © 2003 - 2021 Månstråle Andligutveckling | E-post: info@andligutveckling.net

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.