Andlig Utveckling

Jag lovar att omfamna den sårade botaren inom mig. Förstå att mina prövningar är en viktig del av min utveckling och där jag istället för att falla ska göra allt jag förmår för att sprida mitt helande ljus över alla de som behöver en förebild att spegla sig i. Jag lovar att se och dela med mig av min tilldelade visdom.

 

Den 19 november 2016 avlade jag mina Dedikationslöften till Gudinnan för tredje året och blev därmed Certifierad Freja MånPrästinna genom Nordiska Prästinnaskolan Frejas Döttrar.

Utbildningen till Prästinna har för mig inneburit ett helt nytt seende. Jag har tagit Gudinnan i handen och vandrat med Henne på okända stigar. Jag har speglat mig i Hennes olika ansikten, lärt mig att lyfta fram mitt sanna jag och aldrig någonsin tvivla på min inre styrka. Varje period i årshjulet har jag mött med nyfikenhet, förväntan och med en vilja att få lära mig mer om mig själv och Völvans outgrundliga mysterier. Innehållet har varit stort - ceremoniarbete, sejd, drömspårning, utesittning, förmödrarkraft, blodsmysterier, kreativ coaching, naturens egna alkemi, runor och orakel - allt sammanvävt med Kärleken till Moder Jord. När jag knyter ihop mina tre utbildningsår, med sina starkt shamanska nordiska rötter, så står jag nu här med så ofantligt mycket mer kunskap, erfarenhet, insikt och mognad. Jag är oerhört tacksam över denna djupt andliga resa som dessa tre utbildningsår inneburit för mig.

En stor eloge till Lola Ravenstar, Priestess of Avalon, som varit min lärare under de här tre åren.


Med Månen och Tigern som mina trogna följeslagare lovar jag att fortsätta axla manteln som Krigarinnan, höja mitt svärd för rättvisa och alltid ha som mål att stå i sanningens ljus.

 

Att vara Prästinna innebär att genom lång tids träning vända sig utåt med sin kraft och visdom i syfte att bidra till en värld i skönhet, harmoni och balans. Prästinnans uppgift är att återuppväcka den kvinnliga kraften som är i stort behov av att bli mer framträdande för att skapa balans och helande på vår Moder Jord. För mig är Prästinnerollen ett kall där jag verkar för att vara en ren kanal för Gudinnans flöde. Jag visste från första steget jag tog på denna väg att jag var hemma och det är med djup tacksamhet jag tagit emot förtroendet att föra Prästinnearvet vidare. Prästinnans roll handlar till stor del om att kunna hålla energi och kraft, att hon i den tryggheten kan arbeta utåt med att vara ett stöd för sina medmänniskor genom helande vägledning och kreativ coaching, samt erbjuda och skapa alternativa ceremonier med Moder Jord i fokus. Genom att vända sig utåt i sin roll som tränad och starkt dedikerad Prästinna så har ett medvetet beslut tagits att lyfta sin stav och vandra i Gudinnans Tjänst.

 

 

Dedikering till Freja MånPrästinna 19 november 2016 i MånTemplet.

 

Dedikering till Freja NaturPrästinna 1 november 2014
med min lärare Lola Ravenstar, Priestess of Avalon.

 

Kvinnokraft i Gudinnans Tjänst.


Lammas ceremoni med nybakat Gudinnebröd.


Mor och dotter som tillsammans vandrar Prästinnans väg.


Den Röda MånPrästinnan


Dedikationsceremoni Freja MånPrästinna


Uppstigen och pånyttfödd tar jag emot Frejas hand.
Freja är i mig, Krigarinnan som aldrig ger upp och Älskarinnan som älskar livet.


Frejas heliga pärlor.

 

MånTemplet - Hemma - I slöjan av gryningen - Frejas kraft - Frejas spegelbild
Pånyttfödelse - Sunnas välsignelse - Friggas omfamning - Samtal med Ran - Befriad

 

Copyright © 2003 - 2019 Månstråle Andligutveckling | E-post: info@andligutveckling.net

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.