Andlig Utveckling

Dr. Mikao Usui 1865-1926 upptäckte år 1914 den japanska healingmetoden Reiki. Reiki är en mycket kraftfull healingform där förmågan överförs från lärare till elev genom en så kallad initiering. Enkelt beskrivet så innebär det att läraren, som redan har kontakt med Reikikällan, även "kopplar ihop" eleven med den.

Det japanska ordet Reiki består av två ord och kan översättas till universell livsenergi.

Rei = universell och Ki = livsenergi.

Reiki är en helande, renande och läkande healingform. Livsenergin flödar genom allt levande - människor, djur och växter. Beroende på våra tankar och känslor så påverkas livsenergin starkt. Ett negativt tankemönster försämrar livsenergins flöde och det är då blockeringar startar inom oss som på sikt kan leda till att vi mår väldigt dåligt både psykiskt och fysiskt. Reikienergin har förmåga att lösa upp blockerade områden i kroppen. Det finns många användningsområden för Reiki, bland annat att balansera sina chakran, smärtlindring, bearbeta jobbiga känslor och ett negativt tankemönster och för att bryta beroenden.

När livsenergin får möjlighet att flöda utan blockeringar så får kroppen en chans att läka sig själv. Livsenergin medför en känsla av kärlek och styrka.

En Reikibehandling upplevs på olika sätt. Det är högst individuellt då alla reagerar olika. Vanligt är att man brukar känna sig varm i kroppen, avslappnad, energifylld, glad och stärkt. En del kan se färger eller bilder framför sig under behandlingen. Det kan också pirra eller kittla på vissa ställen i kroppen. Sammantaget brukar det vara en upplevelse av välbefinnande och avslappning.

 

Är du intresserad av en Reiki Healing behandling på distans?

 

 

Kontakta Månstråle för mer information.

 

Tjänster - Distanshealing

Copyright © 2003 - 2021 Månstråle Andligutveckling | E-post: info@andligutveckling.net

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.