Andlig Utveckling

Vill du få vägledning med hjälp av runorna?

Runor består av inristade tecken som man använde sig av redan på Bronsåldern i Skandinavien. En mycket gammal form av Vikingamagi. Ordet runa betyder ”hemlighet” eller ”dold”. Det sägs att det var asaguden Oden som upptäckte runorna dolda i naturen. För att få tillgång till de kraftfulla runorna valde Oden att utsätta sig för ett svårt lidande då han i nio dygn hängde upp och ner från världsträdet Yggdrasil. När Oden stod öga mot öga med döden uppenbarade sig de 24 runorna för honom och därmed lyckades han fånga runornas visdom.

Det finns 24 runor som alla representerar viktiga områden i människans liv, bland annat - hälsa, kärlek, familj, arbete, välstånd, glädje och styrka.

Runorna har möjlighet att visa nya vägar för dig att kliva in på, samt lyfta fram orsaker till olika hinder eller upprepande mönster som gör att du inte kommer vidare.

När jag arbetar med runorna så har jag mycket nära kontakt med de tre Nornorna (Ödesgudinnorna), Urd, Verdandi och Skuld som representerar det gångna, det varande och det kommande.

 

Låt de kraftfulla runorna få vägleda dig!

 

Kontakta Månstråle för mer information.

 

Tjänster - Vägledning

Copyright © 2003 - 2021 Månstråle Andligutveckling | E-post: info@andligutveckling.net

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.