Andlig Utveckling

Tarotkorten bygger på en mycket lång tradition. Vi kan följa dessa fascinerade bilder bakåt i historien ända till 1300-talet och Medelhavsområdet. Genom tiderna har korten omformats, kompletterats och utvecklats i takt med människans egen utveckling.

Kombinationen av tarotkorten och min intuition har under många år blivit två betydande verktyg för mig i terapeutiska sammanhang. För mig är tarot i första hand en form av terapi. Att använda korten enbart i syfte att spå anser jag att man bör vara mycket försiktig med. Min roll som Tarottolkare är inte att ta ifrån någon ens liv genom att verka övermäktig. Tvärtom så önskar jag med mina kunskaper och erfarenheter hjälpa till med vägledning, samt analysera tankar, frågor och funderingar - med målet att det ger klienten nya insikter - vilket i sin tur kan leda till helt nya möjligheter i livet.

Under alla år som Tarottolkare har jag samlat på mig intressanta och lärorika erfarenheter där tarotkorten fungerat som både problemlösare och värdefulla nycklar till människors inre dörrar. Dörrar som kanske utan tarotkortens stimulans förblivit låsta. Jag kommer aldrig sluta fascineras över hur dessa speciella kort - med sitt oändliga bild och symbolspråk - har kraften och förmågan att aktivera igång människors undermedvetna på det sätt de gör. Genom att bidra med sina vackra färger, mystiska väsen och känsloladdade stämningar blir tarotkorten ett naturligt verktyg för oss människor att nå vårt högre jag. Det är i tarotkorten vi har spegelbilden av vår själ.

Av mig får Du en personlig och omsorgsfull tolkning, antingen i form av en PDF-fil som skickas över e-mail, alternativt ett häfte som skickas per post. Som Tarottolkare har jag tystnadsplikt.

 

Själens spegelbild

Varje morgon står vi där framför spegeln och fixar med vårt yttre. Vår egen spegelbild är vi van vid att se, den överraskar inte längre även om vi inte alltid uppskattar det spegeln visar. På samma sätt som vi använder spegeln för att studera och granska vårt yttre kan vi använda tarotbilderna för att närma oss vårt inre. Spegeln visar oss den synliga verkligheten - det vi kan ta på. Medan tarotbilderna blir spegeln till vår själsliga verklighet - det dolda och gömda. Med hjälp av tarotbilderna kan vi öppna upp våra låsta dörrar, och längst där inne - dolt i vårt innersta - ger bilderna oss möjlighet att komma till insikt om vem som är just jag. Den unika personen.

Viktigt! Glöm inte bort att det är Du som har viljan och kraften att styra över Ditt liv. Tarotkorten kan ge dig tips, indikationer, ledtrådar och antydningar till diverse händelser. Men kom ihåg att det är aldrig meningen att tarotkorten ska styra ditt liv. Kortens uppgift är att fungera som ett redskap. En hjälp till dig där du får möjlighet att kika in i de dörrar du har inom dig själv, men som du kanske annars aldrig kommit på att öppna. Kanske du aldrig ens anat att dessa dörrar finns där. Men sen är valet ditt - vill du utforska det där nya bakom dörrarna, eller vill du inte? Korten tvingar dig aldrig till något.

 

Tjänster - Vägledning - Tarot

Copyright © 2003 - 2019 Månstråle Andligutveckling | E-post: info@andligutveckling.net

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.