Andlig Utveckling

Första gången jag kom i kontakt med mitt kraftdjur var som 5 åring. Då förstod jag naturligtvis inte att Tigern jag drömde om på nätterna var mitt personliga kraftdjur. Jag minns hur rädd jag var för dessa drömmar, som ofta såg likadana ut. Drömmarna kretsade kring den säng jag sov i. Jag kunde vakna alldeles skräckslagen av att jag drömt hur en stor tiger tagit sig upp bakom mig i sängen. Eftersom jag ofta låg tätt intill väggen med ansiktet så blev det ganska mycket plats bakom min kropp. Där fick tigern sitt utrymme att lägga sig precis intill mig då jag sov. En annan dröm, som också utspelade sig från min säng, innebar att jag inte vågade sätta ner fötterna på golvet, då jag var övertygad om att tigern låg under sängen. Dessa drömmar förföljde mig under hela min barndom, och jag kände stor skräck för tigern som djur.

I takt med att jag blev äldre så förändrades drömmarna, men fortfarande upplevde jag de som mycket skrämmande. En variant utspelade sig i en hiss. Jag var på väg upp mot min lägenhet, och när hissdörrarna gled upp så stod jag plötsligt öga mot öga med en gigantiskt stor tiger. Ingenting hann hända eftersom jag vaknade i vild panik. Drömmarna utvecklades vidare och jag befann mig utomhus på ett öppet fält. Precis där jag var tvungen att passera fanns en hage som endast var gjord av snören. Dessa snören kunde jag hur lätt som helst kliva över eftersom de var spända på en väldigt låg nivå. I denna hage befann sig tigern. Då jag inte hade någonstans att ta vägen så blev jag tvungen att passera denna hage. Givetvis var jag beredd på att tigern skulle kliva över snöret och döda mig i ett nafs, men så blev det inte. Tigern klev aldrig över snöret, trots att den hade alla möjligheter. Efter denna dröm började jag själv fundera mer och mer på vad tigern egentligen stod för. Varför fanns den hela tiden så nära mig?

Jag insåg plötsligt att jag omedvetet kände mig mycket dragen till tigrar. Det visade sig genom att jag gärna såg alla naturfilmer som berörde tigrar, och jag köpte en jacka med tigermönster, samt att jag började samla på mig prydnader och diverse andra saker som handlade om tigrar. Det var som om jag hade ett behov av att få känna tigern nära mig. Den var på något sätt en stor del av mig, utan att jag förstod det.

När jag sedan kom i kontakt med en medial kvinna så berättade jag för henne om mina tigerdrömmar. För henne var det så tydligt att tigern var starkt kopplad till mig. Tigern var mitt kraftdjur, och hade varit det sen jag var barn. Jag fick uppmaningen att i vaket tillstånd försöka tillkalla tigern inom mig och ta reda på vad den ville förmedla till mig. Jag gjorde allt för att fokusera på mina drömmar och tigern, samtidigt som jag bestämde mig för att inte bli rädd nästa gång tigern skulle visa sig i mina drömmar.

Faktum var att när jag sedan mötte tigern i min dröm så var mitt undermedvetna så laddat att jag stålsatte mig så mycket jag bara förmådde. Istället för att fly och känna panik så lät jag tigern komma mig till mötes. Jag kan erkänna att jag fortfarande var rädd och ganska övertygad om att tigern skulle döda mig. Men det gjorde den inte. Istället stannade den precis framför mig och jag minns hur jag sträckte fram min hand och vidrörde det enorma djuret strax ovanför ögonen. Någonting hände i detta ögonblick. Genom att se in i tigerns ögon kunde jag se mig själv och alla de förmågor jag besitter, men som jag inte vågat tro på eller lyfta fram. Det blev så uppenbart vad tigern ville förmedla - min egen styrka, min egen kraft och mitt eget mod. Från att jag hade känt mig väldigt liten och osäker, så fick jag de nödvändiga resurser som jag behöver i mitt liv. Dessa resurser hade jag egentligen behövt mycket tidigare, därför kom tigern till mig när jag var ett litet barn.

Det tog mig många år att förstå varför tigern ständigt funnits vid min sida. Idag känns det så självklart! Den styrka och det mod jag behöver har jag redan inom mig, men tigern hjälper mig att plocka fram dessa krafter. Bitarna lade sig på plats för mig, och idag är jag mycket stolt över att ha ett sådant kraftfullt och vackert kraftdjur vid min sida.

Copyright © 2003 - 2021 Månstråle Andligutveckling | E-post: info@andligutveckling.net

Allt material på denna webbsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.